ΕιδήσειςΤοπικά νέα

Το Τίμιο Ξύλο και η άφθαρτη χείρα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στη Ν. Φιλαδέλφεια

Το Τίμιο και Ζωοποιό Ξύλο και το άφθαρτο χέρι της Ευαγγελίστριας της Αναστάσεως Αγίας Μυροφόρου Μαρίας της Μαγδαληνής που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας του αγίου Όρους θα υποδεχθεί η Ιερά Μητρόπολις Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας προς ευλογία των ΠιστώνΤο Τίμιο και Ζωοποιό Ξύλο και το άφθαρτο χέρι της Ευαγγελίστριας της Αναστάσεως Αγίας Μυροφόρου Μαρίας της Μαγδαληνής που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας του αγίου Όρους θα υποδεχθεί η Ιερά Μητρόπολις Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας προς ευλογία των ΠιστώνΤο Τίμιο και Ζωοποιό Ξύλο και το άφθαρτο χέρι της Ευαγγελίστριας της Αναστάσεως Αγίας Μυροφόρου Μαρίας της Μαγδαληνής που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας του αγίου Όρους θα υποδεχθεί η Ιερά Μητρόπολις Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας προς ευλογία των Πιστών

Το Τίμιο και Ζωοποιό Ξύλο και το άφθαρτο χέρι της Ευαγγελίστριας της Αναστάσεως Αγίας Μυροφόρου Μαρίας της Μαγδαληνής που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας του αγίου Όρους θα υποδεχθεί η Ιερά Μητρόπολις Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας προς ευλογία των Πιστών. Η επίσημη υποδοχή των ιερών σεβασμάτων θα πραγματοποιηθεί από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ το Σάββατο 13 Μαΐου και ώρα 7 μ. μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Κοσμά Αιτωλού στην Ν. Φιλαδέλφεια όπου και θα παραμείνουν μέχρι και την Τετάρτη 17 Μαΐου. Η μεταφορά του Ιερού Λειψάνου και του Τιμίου Ξύλου αποτελούν μία ξεχωριστή ευκαιρία ευλογίας ιδιαίτερα για τις ευσεβείς χριστιανές που δεν έχουν τη δυνατότητα να προσκυνήσουν τα Ιερά Λείψανα στο Άγιον Όρος.

Τα Ιερά Σεβάσματα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών έως την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και θα τελούνται καθημερινά όλες οι προβλεπόμενες Ιερές Ακολουθίες ενώ ο Ι .Ναός θα είναι ανοικτός από τις 7 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Εκ του Ιερού Ναού