ΕιδήσειςΤοπικά νέα

Θεία Λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα Ι. Ναό του Αγ. Μεγαλομάρτυρος Μηνά από τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Διονύσιος και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον εκεί Πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ι. Ναό του Αγ. Μεγαλομάρτυρος Μηνά, πλαισιωμένος από τους Ιερείς και Διακόνους συνοδούς τουΟ Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Διονύσιος και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον εκεί Πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ι. Ναό του Αγ. Μεγαλομάρτυρος Μηνά, πλαισιωμένος από τους Ιερείς και Διακόνους συνοδούς τουΟ Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Διονύσιος και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον εκεί Πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ι. Ναό του Αγ. Μεγαλομάρτυρος Μηνά, πλαισιωμένος από τους Ιερείς και Διακόνους συνοδούς τουΟ Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Διονύσιος και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον εκεί Πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ι. Ναό του Αγ. Μεγαλομάρτυρος Μηνά, πλαισιωμένος από τους Ιερείς και Διακόνους συνοδούς τουΟ Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Διονύσιος και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον εκεί Πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ι. Ναό του Αγ. Μεγαλομάρτυρος Μηνά, πλαισιωμένος από τους Ιερείς και Διακόνους συνοδούς τουΟ Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Διονύσιος και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον εκεί Πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ι. Ναό του Αγ. Μεγαλομάρτυρος Μηνά, πλαισιωμένος από τους Ιερείς και Διακόνους συνοδούς τουΟ Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Διονύσιος και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον εκεί Πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ι. Ναό του Αγ. Μεγαλομάρτυρος Μηνά, πλαισιωμένος από τους Ιερείς και Διακόνους συνοδούς τουΟ Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Διονύσιος και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον εκεί Πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ι. Ναό του Αγ. Μεγαλομάρτυρος Μηνά, πλαισιωμένος από τους Ιερείς και Διακόνους συνοδούς τουΟ Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Διονύσιος και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον εκεί Πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ι. Ναό του Αγ. Μεγαλομάρτυρος Μηνά, πλαισιωμένος από τους Ιερείς και Διακόνους συνοδούς του

Στον πανέμορφο Σχοίνο, της Αρχιερατικής Περιφερείας Λουτρακίου, μετέβη σήμερα Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον εκεί Πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ι. Ναό του Αγ. Μεγαλομάρτυρος Μηνά, πλαισιωμένος από τους Ιερείς και Διακόνους συνοδούς του. Στο κήρυγμά του ο σεπτός Ποιμενάρχης μας ανέλυσε την Ευαγγελική περικοπή και μιλώντας ως σαν σε οικογένεια, όπως χαρακτηριστικά είπε, αναφέρθηκε στην επικαιρότητα. Στην συνέχεια συνέδεσε τον λόγο του Κυρίου με την αθόρυβη και μεγάλη προσφορά της Εκκλησίας στις δύσκολες ημέρες, που διερχόμαστε, και ευχαρίστησε με θερμούς λόγους τόσο την ALPHA BANK για το Πρόγραμμα «Χέρι βοηθείας», όσο και τον Πρόεδρο του «Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού» κ. Δαμιανό Κωνσταντίνου για την προσφορά τους στο Φιλανθρωπικό και Κοινωνικό έργο της Ι. Μητροπόλεώς μας, μέσω της Τραπέζης Τροφίμων και Ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», ευχηθείς σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα.

Ακολούθως και μετά από πρόσκληση του Προέδρου του «Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού» κ. Δαμιανού Κωνσταντίνου, μετέβη με τους συνοδούς του Ιερείς και Διακόνους στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, περιηγήθηκε στους χώρους του και δέχθηκε την αβραμιαία φιλοξενία των ιδιοκτητών του.

Εκ του Γραφείου Τύπου