ΕιδήσειςΤοπικά νέα

Ομιλία Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Νεκταρίου στο Ναύπλιο με θέμα: «Σύγχρονοι Νεομάρτυρες»

Στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεκτάριος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Σύγχρονοι Νεομάρτυρες»Στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεκτάριος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Σύγχρονοι Νεομάρτυρες»Στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεκτάριος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Σύγχρονοι Νεομάρτυρες»Στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεκτάριος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Σύγχρονοι Νεομάρτυρες»Στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεκτάριος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Σύγχρονοι Νεομάρτυρες»Στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεκτάριος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Σύγχρονοι Νεομάρτυρες»Στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεκτάριος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Σύγχρονοι Νεομάρτυρες»

Την  Κυριακή, 16η Οκτωβρίου 2016 στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεκτάριος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Σύγχρονοι Νεομάρτυρες». Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της Ιερά Μητροπόλεως Αργολίδος και της εφημερίδας  Χριστιανικής. Το πρωί τη ίδιας ημέρας τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, και ακολούθως η εκδήλωση με θέμα. «Η Ορθόδοξη Εκκλησία αντιστέκεται στο πνεύμα της τυραννίας και της ανελευθερίας».

Ο Σεβ. Μητροπολίτης  Νεκτάριος μίλησε με θέμα «π. Παύλο  Ανθίμωφ, ο εχθρός του λαού». Εκ μέρους της Χ.Δ., μίλησε ο Πρόεδρος Γιάννης Ζερβός με θέμα ο άγιος Αλέξανδρος ο Σμορέλ.

Ρεπορτάζ & φωτογραφίες: Studio B & G