ΕιδήσειςΤοπικά νέα

Ομιλία του Ιερέα π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου στην Ήρα Άργους

Στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ήρα Άργους με τις ευλογίες του μητροπολίτου Αργολίδος Νεκταρίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία με ομιλητή τον πρωτοπρεσβύτερο, πτυχιούχο της θεολογικής σχολής του Α.Π.Θ.Στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ήρα Άργους με τις ευλογίες του μητροπολίτου Αργολίδος Νεκταρίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία με ομιλητή τον πρωτοπρεσβύτερο, πτυχιούχο της θεολογικής σχολής του Α.Π.Θ.Στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ήρα Άργους με τις ευλογίες του μητροπολίτου Αργολίδος Νεκταρίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία με ομιλητή τον πρωτοπρεσβύτερο, πτυχιούχο της θεολογικής σχολής του Α.Π.Θ.Στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ήρα Άργους με τις ευλογίες του μητροπολίτου Αργολίδος Νεκταρίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία με ομιλητή τον πρωτοπρεσβύτερο, πτυχιούχο της θεολογικής σχολής του Α.Π.Θ.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ήρα Άργους με τις ευλογίες του μητροπολίτου Αργολίδος Νεκταρίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία με ομιλητή τον πρωτοπρεσβύτερο, πτυχιούχο της θεολογικής σχολής του Α.Π.Θ, ο οποίος μίλησε με θέμα: «γονείς και παιδί σε κρίση» προηγήθηκε εσπερινός και ιερά παράκληση στον Άγιο Γεώργιο.

Ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου γεννήθηκε το 1969 στην Ορεστιάδα του Νομού Έβρου. Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό στο Ινστιτούτο Ανατολικών Σπουδών Ρώμης. Επίσης είναι διπλωματούχος της Βατικανής Σχολής Παλαιογραφίας. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Ο π. Θεμιστοκλής είναι ιερέας στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών.

Ρεπορτάζ & φωτογραφίες: Studio B & G