ΕιδήσειςΕκκλησιαστική ζωή

Μεσσηνίας: «Τα βλέμματα των πιστών είναι ο καθρέφτης της υγιούς διακονίας μας»

Με λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα όμωνυμο Ιερό Ναό της ΚαλαμάταςΜε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα όμωνυμο Ιερό Ναό της ΚαλαμάταςΜε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα όμωνυμο Ιερό Ναό της ΚαλαμάταςΜε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα όμωνυμο Ιερό Ναό της ΚαλαμάταςΜε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα όμωνυμο Ιερό Ναό της ΚαλαμάταςΜε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα όμωνυμο Ιερό Ναό της ΚαλαμάταςΜε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα όμωνυμο Ιερό Ναό της ΚαλαμάταςΜε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα όμωνυμο Ιερό Ναό της ΚαλαμάταςΜε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα όμωνυμο Ιερό Ναό της ΚαλαμάταςΜε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα όμωνυμο Ιερό Ναό της ΚαλαμάταςΜε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα όμωνυμο Ιερό Ναό της ΚαλαμάταςΜε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα όμωνυμο Ιερό Ναό της ΚαλαμάταςΜε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα όμωνυμο Ιερό Ναό της ΚαλαμάταςΜε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα όμωνυμο Ιερό Ναό της ΚαλαμάταςΜε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα όμωνυμο Ιερό Ναό της ΚαλαμάταςΜε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα όμωνυμο Ιερό Ναό της Καλαμάτας

Με λαμπρότητα τελέσθηκε ο εσπερινός της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον πανηγυρίζοντα  όμωνυμο Ιερό Ναό της Καλαμάτας.

Στην Ακολουθία χοροστάτησε  ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από πλειάδα ιερέων.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Χρύσανθος Παπαποστόλου, Δ/ντης Ψυχοκοινωνικής Αγωγής του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ο  π. Χρύσανθος αναφέρθηκε στους Παμμεγίστους Ταξιάρχες Μιχαήλ και Γαβριήλ, οι οποίοι είναι οδηγοί και προστάτες στη ζωή του κάθε ανθρώπου.

Τέλος, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας ευχήθηκε καλή διακονία στο νέο προϊστάμενο του Ναού Πανοσιολ. Αρχιμ. Τιμόθεο Μπινίσκο, τονίζοντας χαρακτηριστικά, ότι «Τα βλέμματα των πιστών είναι ο καθρέφτης της υγιούς διακονίας όλων μας».

Εκ του Γραφείου Τύπου