ΕιδήσειςΤοπικά νέα

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Άγιο Ελευθέριο – Μεγάρων

Στο πανηγυρίζον Ενοριακό Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου στα Μέγαρα τέλεσε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΣτο πανηγυρίζον Ενοριακό Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου στα Μέγαρα τέλεσε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΣτο πανηγυρίζον Ενοριακό Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου στα Μέγαρα τέλεσε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σήμερα Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, στο πανηγυρίζον Ενοριακό Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου στα Μέγαρα τέλεσε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, πλαισιούμενος από Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με συμμετοχή του αξιοτίμου Δημάρχου Μεγάρων και Νέας Περάμου κ. Γρηγορίου Σταμούλη  και ευλαβών χριστιανών.

Προ του «Δι’ευχών…» ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους, ο σήμερα εορταζόμενος Άγιος Ελευθέριος, να μας ελευθερώνει από τα πάθη μας και από τις παγίδες του σατανά, η δε Αγία μητέρα του Ανθία, να είναι πρότυπο για ὀλες τις χριστιανές μητέρες.

Πατήστε εδώ για περισσότερο φωτογραφικό υλικό.

Εκ του Γραφείου Τύπου