ΕιδήσειςΠολιτιστική ζωή

Μεγάλη εκδήλωση στην Αγία Σοφία Νέου Ψυχικού για τους Τρεις Ιεράρχες από τα Κατηχητικά Σχολεία

Παρουσία των εφημερίων του Ιερού Ναού έλαβε χώρα η δίωρη πρωτοχρονιάτικη γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Αγ. Σοφίας Ν. ΨυχικούΠαρουσία των εφημερίων του Ιερού Ναού έλαβε χώρα η δίωρη πρωτοχρονιάτικη γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Αγ. Σοφίας Ν. ΨυχικούΠαρουσία των εφημερίων του Ιερού Ναού έλαβε χώρα η δίωρη πρωτοχρονιάτικη γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Αγ. Σοφίας Ν. ΨυχικούΠαρουσία των εφημερίων του Ιερού Ναού έλαβε χώρα η δίωρη πρωτοχρονιάτικη γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Αγ. Σοφίας Ν. ΨυχικούΠαρουσία των εφημερίων του Ιερού Ναού έλαβε χώρα η δίωρη πρωτοχρονιάτικη γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού

Παρουσία των εφημερίων του Ιερού Ναού, των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής κας Αγγελάκη, κου Δελακουρίδη, κας Δημουλά και πλήθος κόσμου, έλαβε χώρα η δίωρη πρωτοχρονιάτικη γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού με αφορμή και τη μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τραγούδια, ποιήματα από το τμήμα προσχολικής, θεατρικά δρώμενα, προβολές, κληρώσεις δώρων και κοπή βασιλόπιτας.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησαν οι πατέρες του Ιερού Ναού και αναφέρθηκαν με συγκινητικά λόγια στους Τρεις Μεγίστους Φωστήρες της Οικουμένης και προέτρεψαν τα παιδιά να κυνηγούν περισσότερο τις αρετές, τα ιδανικά και το ήθος για να μοιάσουν στους Αγίους. Επίσης, ο π. Ιωαννίκιος Κουλιανόπουλος τους ζήτησε να μελετούν καλά και προσεκτικά την ιστορία του τόπου τους και να είναι υπερήφανοι για την πατρίδα τους ιδιαίτερα σήμερα που εκείνη αμφισβητείται.

Τέλος, ο π. Γεώργιος Χριστοδούλου ευχαρίστησε όλο το επιτελείο της Νεότητος και μοίρασε για ενθύμιο το τελευταίο του βιβλίο «Εξομολόγηση για παιδιά».

Εκ του Ιερού Ναού