ΕιδήσειςΤοπικά νέα

Η Κυριακή των Αγίων Πάντων στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Με κάθε Εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια και Ευλάβεια τελέστηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του ΑρεοπαγίτουΜε κάθε Εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια και Ευλάβεια τελέστηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του ΑρεοπαγίτουΜε κάθε Εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια και Ευλάβεια τελέστηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του ΑρεοπαγίτουΜε κάθε Εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια και Ευλάβεια τελέστηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του ΑρεοπαγίτουΜε κάθε Εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια και Ευλάβεια τελέστηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του ΑρεοπαγίτουΜε κάθε Εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια και Ευλάβεια τελέστηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του ΑρεοπαγίτουΜε κάθε Εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια και Ευλάβεια τελέστηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του ΑρεοπαγίτουΜε κάθε Εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια και Ευλάβεια τελέστηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του ΑρεοπαγίτουΜε κάθε Εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια και Ευλάβεια τελέστηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του ΑρεοπαγίτουΜε κάθε Εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια και Ευλάβεια τελέστηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του ΑρεοπαγίτουΜε κάθε Εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια και Ευλάβεια τελέστηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του ΑρεοπαγίτουΜε κάθε Εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια και Ευλάβεια τελέστηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του ΑρεοπαγίτουΜε κάθε Εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια και Ευλάβεια τελέστηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου

Με κάθε Εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια και Ευλάβεια τελέστηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου Πολιούχου της Πόλεως των Αθηνών.

Της Θείας Λειτουργίας​ προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θαυμακού κ. Ιάκωβος, ο οποίος, ήταν συμπαραστατούμενος από τους ιερείς του Ναού π. Καχρίλα Παναγιώτη, π. Τσελαλίδη Γεώργιο, π. Δαρζέντα Θεοφάνη και τον ιεροδιάκονο του Ναού.

Τους ψαλμούς της Κυριακής των Αγίων Πάντων, απέδωσε θαυμάσια η Βυζαντινή χορωδία του Ναού, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Γεωργίου Δεμελή ή οποία και δέχτηκε τα θερμά συγχαρητήρια του κ. Ιακώβου.

Στην ομιλία του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θαυμακού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην σημερινή εορτή, όπου η εκκλησία μας εορτάζει όλους τους Αγίους, οι οποίοι, όπως σημείωσε «μπόρεσαν να υπερβούν την ανθρώπινη διάσταση της ζωής , να αποδεχτούν την παρουσία του Αγίου Πνεύματος και να λάβουν με αυτό το βάπτισμα του Παναγίου Πνεύματος που τους έκανε καινούριους».

Βόπης Αναστάσιος