ΕιδήσειςΤοπικά νέα

Με κάθε λαμπρότητα έγινε η υποδοχή της Ιερής εικόνας της Αγίας Ματρώνας της αόμματης στην Πυργέλλα Άργους

Την ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το ΝαύπλιοΤην ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το ΝαύπλιοΤην ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το ΝαύπλιοΤην ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το ΝαύπλιοΤην ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το ΝαύπλιοΤην ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το ΝαύπλιοΤην ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το ΝαύπλιοΤην ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το ΝαύπλιοΤην ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το ΝαύπλιοΤην ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το ΝαύπλιοΤην ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το ΝαύπλιοΤην ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το ΝαύπλιοΤην ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το ΝαύπλιοΤην ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το ΝαύπλιοΤην ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το ΝαύπλιοΤην ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το Ναύπλιο

Με κάθε λαμπρότητα η ενορία του Αγίου Νικολάου στο δημοτικό διαμέρισμα Πυργέλλας του δήμου Άργους Μυκηνών, υποδέχθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, την Ιερή εικόνα της Αγίας Ματρώνας της αόμματης. Την ιερά εικόνα υποδέχθηκε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, παρουσία αρκετών Ιερέων από το Άργος και το Ναύπλιο.

Πλήθος πιστών με δάκρυα στα μάτια υποδέχθηκε την σεπτή εικόνα της Αγίας Ματρώνας στην είσοδο του ναού. Η εικόνα φτιάχτηκε με την συνδρομή των κατοίκων της περιοχής αλλά και την μεγάλη αγάπη του Ιερέως π. Ιωάννη Παπαδημητρίου στην Αγία Ματρώνα. Η εικόνα  θα παραμείνει μόνιμα στο ναό. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, εορτή του Αγίου Ιακώβου του αδελφοθέου, τέλεσε στον ιερό ναό την θεία λειτουργία ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ο οποίος μίλησε για τον βίο της Αγίας. Στην θεία λειτουργία παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Αργολίδος Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης και οι τοπικές αρχές.

Ρεπορτάζ & φωτογραφίες: Studio B & G