ΕιδήσειςΤοπικά νέα

Η εορτή της Υπαπαντής στα Λευκάκια Ναυπλίου

Με κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του ΚυρίουΜε κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του ΚυρίουΜε κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του ΚυρίουΜε κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του ΚυρίουΜε κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του ΚυρίουΜε κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του ΚυρίουΜε κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του ΚυρίουΜε κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του ΚυρίουΜε κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του ΚυρίουΜε κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του ΚυρίουΜε κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του ΚυρίουΜε κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του ΚυρίουΜε κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του ΚυρίουΜε κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του ΚυρίουΜε κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του ΚυρίουΜε κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του ΚυρίουΜε κάθε λαμπρότητα τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου

Με κάθε λαμπρότητα στο δημοτικό διαμέρισμα Λευκακίων, του δήμου Ναυπλίιέων τιμάται όλως ιδιαιτέρως η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.

Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδος Χρυσόστομος Μιχαλόπουλος ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Μετά το τέλος του εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της Ιερής εικόνας παιανιζούσης της Δημοτικής φιλαρμονικής Ναυπλίου.

Ο εφημέριος του Ιερού ναού Υπαπαντής Λευκακίων π. Μιχαήλ Καλαμαράς εκ μέρους του εκκλησιαστικού συμβουλίου ευχαρίστησε εκ καρδίας όλους του ιερείς που τίμησαν με την παρουσία τους την εορτή.

Στον εορταστικό εσπερινό παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλίεων Δ. Κωστούρος, οι αντιδήμαρχοι Σ. Γαβρίλος και Γ.Καχριμάνης, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Ν. Αναστασίου και η εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων Π. Καλκούνου.

Ρεπορτάζ & φωτογραφίες: Studio B & G