ΕιδήσειςΤοπικά νέα

Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα)

Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία ΤριάδαΗ εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία ΤριάδαΗ εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία ΤριάδαΗ εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία ΤριάδαΗ εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία ΤριάδαΗ εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία ΤριάδαΗ εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία ΤριάδαΗ εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία ΤριάδαΗ εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία ΤριάδαΗ εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία ΤριάδαΗ εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία ΤριάδαΗ εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία ΤριάδαΗ εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία Τριάδα

Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017, εορτή του Αγίου Πνεύματος, πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο ενοριακός Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος (Μέρμπακα). Την παραμονή  της εορτής Κυριακή 4 Ιουνίου  2017 εψάλει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της Αγίας Εικόνος, παιανιζούσης της Φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων.

Κατά τον εσπερινό έψαλε η Βυζαντινή Χορωδία του Ιερού Ναού υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου Παναγιώτη Κωστόπουλου. Το παρών τους έδωσαν οι βουλευτές Αργολίδος Γ. Γκιόλας, Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α. Χειβιδόπουλος, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ε. Παναγιωτοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Β. Σιδέρης, δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Ρεπορτάζ & φωτογραφίες: Studio B & G