ΕιδήσειςΤοπικά νέα

Εορτή των Αγίων Αναργύρων και του Οσίου Δαυίβ στην Νέα Κόρινθο

Επί της εορτής των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού και του Οσίου Δαυίδ η ενορία της Αγίας Τριάδος-Μιδέας πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Ν. ΕπίδαυροΕπί της εορτής των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού και του Οσίου Δαυίδ η ενορία της Αγίας Τριάδος-Μιδέας πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Ν. ΕπίδαυροΕπί της εορτής των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού και του Οσίου Δαυίδ η ενορία της Αγίας Τριάδος-Μιδέας πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Ν. ΕπίδαυροΕπί της εορτής των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού και του Οσίου Δαυίδ η ενορία της Αγίας Τριάδος-Μιδέας πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Ν. ΕπίδαυροΕπί της εορτής των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού και του Οσίου Δαυίδ η ενορία της Αγίας Τριάδος-Μιδέας πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Ν. ΕπίδαυροΕπί της εορτής των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού και του Οσίου Δαυίδ η ενορία της Αγίας Τριάδος-Μιδέας πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Ν. ΕπίδαυροΕπί της εορτής των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού και του Οσίου Δαυίδ η ενορία της Αγίας Τριάδος-Μιδέας πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Ν. ΕπίδαυροΕπί της εορτής των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού και του Οσίου Δαυίδ η ενορία της Αγίας Τριάδος-Μιδέας πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Ν. ΕπίδαυροΕπί της εορτής των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού και του Οσίου Δαυίδ η ενορία της Αγίας Τριάδος-Μιδέας πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Ν. ΕπίδαυροΕπί της εορτής των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού και του Οσίου Δαυίδ η ενορία της Αγίας Τριάδος-Μιδέας πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Ν. Επίδαυρο

Επί της εορτής των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού και του Οσίου Δαυίδ η ενορία της Αγίας Τριάδος-Μιδέας πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Ν. Επίδαυρο και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Λεωνίδα όπου τελέστηκε Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας.

Εν συνεχεία ακολούθησε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγνούντος και τέλος στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών όπου προσεφέρθη μοναστηριακό κέρασμα από την αδελφότητα της Μονής.

Ρεπορτάζ & φωτογραφίες: Studio B & G