ΕιδήσειςΠολιτιστική ζωή

Εκδηλώσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Παρουσίαση του βιβλίου της μοναχής Φιλοθέης για τον Καποδίστρια, με τίτλο:  «Ο μπαρμπα-Γιάννης των Ελλήνων»Hμερίδα που διοργανώνει η Υπηρεσία Γυναικείων Θεμάτων του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με θέμα: «Στερεότυπα: Στάσεις ζωής που κρύβουν την αλήθεια»

Αγαπητοί φίλοι του Πολιτιστικού Κέντρου,

Σας ενημερώνουμε για τις προσεχείς εκδηλώσεις που πρόκειται να λάβουν χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο την εβδομάδα που μας έρχεται

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου της μοναχής Φιλοθέης για τον Καποδίστρια, με τίτλο

«Ο μπαρμπα-Γιάννης των Ελλήνων»

Το οποίο και θα παρουσιάσουν ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος και οι καθηγητές της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Θάνος και Δέσπω Μαρκοπούλου, ενώ θα μιλήσει και η συγγραφέας.

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου του Μητροπολίτη Κορωνείας κ. Παντελεήμονος Καθρεπτίδη με τίτλο: «Εκ του αγαθού θησαυρού»

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, στις 10:00-14:30 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα που διοργανώνει η Υπηρεσία Γυναικείων Θεμάτων του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με θέμα: «Στερεότυπα: Στάσεις ζωής που κρύβουν την αλήθεια».

Σας περιμένουμε!

Εκ της γραμματείας του Πολιτιστικού Κέντρου