ΕιδήσειςΤοπικά νέα

Εκδήλωση «Τιμής & Σεβασμού» για τον μακαριστό συμπολίτη μας Μητροπολίτη Μαραθώνος κυρό Μελίτωνα

Η Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού  πραγματοποίησε εκδήλωση για τον μακαριστό συμπολίτη μας Μητροπολίτη Μαραθώνος κυρό Μελίτωνα που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου "Σπύρος Αποστόλου"Η Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού  πραγματοποίησε εκδήλωση για τον μακαριστό συμπολίτη μας Μητροπολίτη Μαραθώνος κυρό Μελίτωνα που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου "Σπύρος Αποστόλου"Η Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού  πραγματοποίησε εκδήλωση για τον μακαριστό συμπολίτη μας Μητροπολίτη Μαραθώνος κυρό Μελίτωνα που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου "Σπύρος Αποστόλου"Η Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού  πραγματοποίησε εκδήλωση για τον μακαριστό συμπολίτη μας Μητροπολίτη Μαραθώνος κυρό Μελίτωνα που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου "Σπύρος Αποστόλου"Η Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού  πραγματοποίησε εκδήλωση για τον μακαριστό συμπολίτη μας Μητροπολίτη Μαραθώνος κυρό Μελίτωνα που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου "Σπύρος Αποστόλου"Η Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού  πραγματοποίησε εκδήλωση για τον μακαριστό συμπολίτη μας Μητροπολίτη Μαραθώνος κυρό Μελίτωνα που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου "Σπύρος Αποστόλου"Η Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού  πραγματοποίησε εκδήλωση για τον μακαριστό συμπολίτη μας Μητροπολίτη Μαραθώνος κυρό Μελίτωνα που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου "Σπύρος Αποστόλου"

Η Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού πραγματοποίησε εκδήλωση «ΤΙΜΗΣ & ΣΕΒΑΣΜΟΥ» για τον μακαριστό συμπολίτη μας Μητροπολίτη Μαραθώνος κυρό Μελίτωνα († 24-12-2016), που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Σπύρος Αποστόλου» το Σάββατο 6 Μαΐου 2017.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Σαράντης, ενώ για τον εκλιπόντα μίλησαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Κατσαντωνόπουλος, ο εκπρόσωπος του Μακ.Αρχιεπισκόπου Αθηνών Σεβ.Μητροπολίτης Βελεστίνου κος Δαμασκηνός και ο κ. Ψυχογιός, πρόεδρος της Ένωσης αποφοίτων της Ιερατικής Σχολής Κορίνθου.

Παρουσιάστηκε σύντομο βίντεο στο οποίο ο ίδιος ο μακαριστός Μητροπολίτης Μελίτων ξετύλιγε πτυχές της προσωπικής του ιστορίας ευλογώντας στο τέλος τους παρισταμένους. Ο Πρωτοψάλτης κ. Σωτήρης Δογάνης, ερμήνευσε άριστα επίκαιρους βυζαντινούς ύμνους.

Την όλη εκδήλωση έκλεισε -κατά απαίτηση του κου Δημάρχου- ο Πανοσ. Αρχιμ. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίων Αναργύρων.

Το παρόν έδωσαν εκτός των άλλων ιερείς της πόλης, οι αδελφοί και οικείοι του μακαριστού, ο πρ. δήμαρχος Ηλιουπόλεως κ. Γιωργάκης και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Εκ του Γραφείου Τύπου