ΕιδήσειςΤοπικά νέα

Δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στο Ναύπλιο

Δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στο ΝαύπλιοΔοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στο ΝαύπλιοΔοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στο ΝαύπλιοΔοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στο ΝαύπλιοΔοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στο ΝαύπλιοΔοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στο ΝαύπλιοΔοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στο ΝαύπλιοΔοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στο ΝαύπλιοΔοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στο ΝαύπλιοΔοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στο ΝαύπλιοΔοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στο ΝαύπλιοDSC_3069NAUPLIO_DOXOLOGIA

Οι επετειακές εκδηλώσεις της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Ναύπλιο ξεκίνησαν με την Δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.

Στη συνέχεια ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων και καταθέσεις στεφάνων από τη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Στη δοξολογία και στις καταθέσεις στεφάνων παραβρέθηκαν ο αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς, οι βουλευτές Αργολίδος Γ. Γκιόλας, Γ.Ανδριανός, Γ. Μανιάτης, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α. Χειβιδόπουλος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι αποστράτων και μαθητές από τα σχολεία της πόλης.

Ρεπορτάζ & φωτογραφίες: Studio B & G