ΕιδήσειςΤοπικά νέα

Χιλιάδες πιστοί στη συνάντηση των Επιταφίων στην πόλη του Άργους

Μια λαοθάλασσα κόσμου συμμετείχε στην συνάντηση των Επιτάφιων στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος την Μεγάλη Παρασκευή.Μια λαοθάλασσα κόσμου συμμετείχε στην συνάντηση των Επιτάφιων στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος την Μεγάλη Παρασκευή.Μια λαοθάλασσα κόσμου συμμετείχε στην συνάντηση των Επιτάφιων στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος την Μεγάλη Παρασκευή.Μια λαοθάλασσα κόσμου συμμετείχε στην συνάντηση των Επιτάφιων στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος την Μεγάλη Παρασκευή.Μια λαοθάλασσα κόσμου συμμετείχε στην συνάντηση των Επιτάφιων στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος την Μεγάλη Παρασκευή.Μια λαοθάλασσα κόσμου συμμετείχε στην συνάντηση των Επιτάφιων στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος την Μεγάλη Παρασκευή.

Μια λαοθάλασσα κόσμου συμμετείχε στην συνάντηση των Επιτάφιων στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου 2017.

Οι λιτανευτικές πομπές των Επιταφίων πέντε ενοριών της πόλης του Άργους, συναντήθηκαν στην πρόσφατα  ανακαινισμένη πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Συγκεκριμένα συναντήθηκαν οι Επιτάφιοι από τις ενορίες του Αγίου Πέτρου, Αγίου Βασιλείου, Παναγίας, Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννου.

Κατά την συνάντηση των Επιτάφιων ο γνωστός μελωδός Πέτρος Γαϊτάνος με τη συνοδεία του σολίστα στο κλαρίνο Βασίλη Σαλέα, πλαισίωσαν μουσικά με κατανυκτική ατμόσφαιρα τη Μεγάλη Παρασκευή. Την συνάντηση των Επιταφίων παρακολούθησαν οι  βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης  ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α. Χειβιδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β. Σιδέρης, η περιφερειακή σύμβουλος Ε. Παναγιωτοπούλου, αντιδήμαρχοι και δημοτικού σύμβουλοι του δήμου Αργους, η πολιτευτής Σ. Ταντάρου Κρίγγου κα.

Ρεπορτάζ & φωτογραφίες: Studio B & G