ΕιδήσειςΤοπικά νέα

Οι Αστυνομικοί της Αργολίδος τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, την 20 Οκτωβρίου 2016 τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αργολίδος, θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας και δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου ΑρτεμίουΣτο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, την 20 Οκτωβρίου 2016 τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αργολίδος, θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας και δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου ΑρτεμίουΣτο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, την 20 Οκτωβρίου 2016 τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αργολίδος, θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας και δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου ΑρτεμίουΣτο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, την 20 Οκτωβρίου 2016 τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αργολίδος, θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας και δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου

H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του, στην ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, την 20 Οκτωβρίου 2016 τελέστηκε στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αργολίδος, θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας και δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, ιερουργούντος του Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδος αρχιμ. Χρυσόστομο Παπουλέση.

Μετά την Δοξολογία αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και ακολούθησε Δεξίωση στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων. Στον εορτασμό του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας παραβρέθηκε κι ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β.Σιδέρης κι ο πρώην Νομάρχης Β.Σωτηρόπουλος.

Ρεπορτάζ & φωτογραφίες: Studio B & G