ΕιδήσειςΤοπικά νέα

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό του Αγίου Δημητρίου Πολυδενδρίου | Ι.Μ. Λαγκαδά

Εις τον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου της κωμοπόλεως του Πολυδενδρίου, προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. ΙωάννηςΕις τον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου της κωμοπόλεως του Πολυδενδρίου, προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. ΙωάννηςΕις τον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου της κωμοπόλεως του Πολυδενδρίου, προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. ΙωάννηςΕις τον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου της κωμοπόλεως του Πολυδενδρίου, προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης

Εις τον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου της κωμοπόλεως του Πολυδενδρίου, προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου ε.έ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας μεταξύ του πολυπληθούς εκκλησιάσματος, παρέστη συπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κατάγκας κ.κ. Μελέτιος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας).

Στην κυριακάτικη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, αναφέρθη εκτενώς στην σημερινή ακουσθήσα Ευαγγελική Περικοπή, καθώς και στην μεγάλη μορφή του Αγίου Δημητρίου, ο οποίος τιμάται όλος ιδιαιτέρως εις την περιοχή του Πολυδενδρίου, όπου αυτήν την περίοδο πραγματοποιούνται πολλές λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις τιμής και αγάπης.

Προ της Απολύσεως, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης, προχείρισε σε Πνευματικό τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Απόστολο Μανωλούδη, εφημέριο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος σε λίγες ημέρες μεταβαίνει εις το Εξωτερικό, για να προσφέρει  την διακονία του, εις την Ελληνική Ομογένεια.

Για περισσότερο Φωτογραφικό Υλικό, από την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, εις τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Πολυδενδρίου πατήστε στο παρακάτω Link.

Eκ του Γραφείου Τύπου