Άλλα Πατριαρχεία

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην κοινότητα Αγίου Παντελεήμονος Harrow – NW London

H Κοινότητα Αγ. Παντελεήμονος Harrow και Περιχώρων (BΔ Λονδίνου), οργανώνει το μήνα Δεκέμβριο, πριν και μετά τη Δεσποτική Εορτή των Χριστουγέννων, διάφορες ενδιαφέρουσες εορταστικές εκδηλώσεις:

A) Τις Κυριακές 10η και 17η Δεκεμβρίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος και Αγ. Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε στην Κοινοτική Αίθουσα το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι. Το οργάνωσαν, με μεγάλη επιμέλεια και αγάπη, όπως κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, η Επιτροπή και τα μέλη της Βοηθητικής Αδελφότητας Κυριών & Δεσποινίδων «Η Αγία Αγάθη», στην οποία προεδρεύει η κα. Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου. Όλο το εκκλησίασμα επισκέφθηκε τις ωραίες εκθέσεις, θαύμασε τα δώρα που είχαν ετοιμάσει και προσφέρει οι Κυρίες και φυσικά προμηθεύθηκε ό,τι χρειαζόταν.

B) Το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε μια ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με δείπνο, στο ωραίο Ψαρεστιατόριο Sea Pebbles στην περιοχή Hatch End του ΒΔ Λονδίνου.

Το δείπνο, στο οποίο συμμετείχαν πολλές δεκάδες μελών της Κοινότητας, ήταν προσφορά του ιδιοκτήτη του Ψαρεστιατορίου κ. Σάββα Ανδρέου (Εκκλ. Επιτρόπου), της συζύγου του Μαρίας και της καλής τους οικογενείας.

Ο Ιερ. Προϊστάμενος Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας ευχαρίστησε τους φιλοξενούντες, αλλά και τους συνδαιτυμόνες για τη συμμετοχή τους, εξέφρασε εόρτιες ευχές στους εορτάζοντες των ημερών και τέλος ανέφερε πως, «η εποχή αυτή που διανύουμε τώρα χαρακτηρίζεται από ιερή προσμονή και προετοιμασία. Ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε και να συμμετάσχουμε -εμπειρικά και βιωματικά- στα μεγάλα και κοσμοσωτήρια γεγονότα της Γέννησης και Βάπτισης του Θεανθρώπου. Επίσης, ετοιμαζόμαστε να εισέλθουμε στο νέο χρόνο 2018 και πάντα όταν ξεκινούμε κάτι καινούργιο θέτουμε νέους στόχους. Εμείς στην Κοινότητά μας θα έχουμε Κοινοτικές Εκλογές στις 14 Ιανουαρίου και από την 1η Ιουλίου θα υποδεχθούμε το νέο Εφημέριο που διόρισε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπός μας κ. Γρηγόριος, τον π. Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου. Οφείλουμε να πορευθούμε προς τους ιστορικούς αυτούς σταθμούς με πνεύμα συνεργασίας, ομόνοιας και αδελφοσύνης».

Κατόπιν, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δρ. Σεραφείμ Κυριακίδης, ο Ταμίας της Κοινότητας κ. Σωτήρης Κωνσταντίνου, και η Πρόεδρος της Βοηθητικής Αδελφότητας κα. Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου, προσέφεραν -εκ μέρους της Κοινότητας- αναμνηστικά δώρα στους φιλοξενούντες κ. Σάββα και κα. Μαρία Ανδρέου.

Γ) Το Σάββατο 31η Δεκεμβρίου, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα πραγματοποιηθεί στην Κοινοτική Αίθουσα (660 Kenton Road, Kenton, Harrow, Middx. HA3 9QN) Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν, με δείπνο και μουσική. Είσοδος: £35 το άτομο και £20 για παιδιά κάτω των 12 ετών. Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα: 020 – 8732 2833 (π. Αναστάσιος) και 020 – 8909 3117 (Αλεξάνδρα).

Εκ του Γραφείου Τύπου