Παράκληση

Εορτή της Αγίας Θωμαΐδος της εκ Λέσβου

Στις 3 Ιανουαρίου πανηγυρίζει ο νεόκτιστος Ναός της Αγίας Θωμαΐδος της εκ Λέσβου, προστάτιδας της συζυγίας.Το απόγευμα της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου  στις 4:30 μ.μ. στο Κατοικητήριο της Αγίας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 10 χρόνων ίδρυσης του Συλλόγου «Οσία Θωμαΐς». Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

· 4:30 – 5:00 μ.μ.: Παράκληση στην Αγία, υπέρ των κλυδωνιζόμενων συζυγιών.

· 5:00 – 5:15 μ.μ.: Κοπή Βασιλόπιττας του Συλλόγου από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσσού & Πλωμαρίου κ.κ. ΙΑΚΩΒΟ.

· 5:15 – 5:30 μ.μ.: Σύντομη αναφορά στη δεκαετία που κύλησε από τον πρόεδρο της Ορθόδοξης Κοινότητας π. Αθανάσιο Γιουσμά.

· 5:30 – 6:00 μ.μ.: Ομιλία του Πανοσ. Αρχιμ. π. Μακαρίου Μάτσου, καθηγητού Οικονομολόγου – Θεολόγου με θέμα: «Κρίση στην οικονομία, κρίση στην οικογένεια».

· 6:00 – 6:30 μ.μ.: Ομιλία του Πανοσ. Αρχιμ. π. Χρυσοστόμου Χρυσοπούλου, Θεολόγου και προϊσταμένου Ι. Ν. Αγ. Αναργύρων Αθηνών, με θέμα: «Ρήξη στην οικογένεια: Ρίζες και παράσιτα».

· Την εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ερεσσού & Πλωμαρίου κ.κ. ΙΑΚΩΒΟΣ.

Επίσης, όπως κάθε χρόνο, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στις 5:00 μ.μ. στο Ναό της Αγίας Θωμαΐδος θα τελεστεί Εσπερινή Λατρευτική Σύναξη με τους Χαιρετισμούς της Αγίας.

Loading Map....

Σχετικές Εκδηλώσεις "Παράκληση"

Δεν υπάρχουν εκδηλώσεις σε αυτή την κατηγορία