Πολιτιστική ζωή

Εορταστική εκδήλωση με χορευτικά συγκροτήματα των ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Εορταστική εκδήλωση με τη συμμετοχή παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων από τις ενορίες της Αρχιεπισκοπής θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαΐου και ώρα 19.00 στο Χοροθέατρο «Δόρα Στράτου». Το ιστορικό θέατρο βρίσκεται στο Λόφο Φιλοπάππου, απέναντι από την Ακρόπολη κι έχει κατασκευαστεί ειδικά για μουσικοχορευτικά συγκροτήματα.

Στην εκδήλωση, όπου θα παίζει παραδοσιακή ορχήστρα, θα εμφανιστούν μικροί και μεγάλοι, παρουσιάζοντας χορούς από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας. Συγκεκριμένα, θα εμφανισθούν χορευτικά συγκροτήματα από τις ενορίες: Αγ. Νικολάου Καλλιθέας, Αγ. Άννας Χαλανδρίου, Αγ. Θεράποντος Ζωγράφου, Αγ. Βαρβάρας Δάφνης, Αγ. Δημητρίου ομωνύμου δήμου Αττικής, Προφ. Ηλία Παγκρατίου, Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, Αγ. Χαραλάμπους Ιλισίων, Ζωοδ. Πηγής οδ. Ακαδημίας και Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Η πρόσβαση των θεατών είναι πολύ εύκολη. Με το μετρό: σταθμός “Ακρόπολη” ή Σταθμός “Φιξ”. Με τον ηλεκτρικό: σταθμός “Πετράλωνα”. Με το τραμ σταθμός “Συγγρού-Φιξ”. Με λεωφορείο: τρόλεϊ 15 μέχρι την πλατεία Φιλοπάππου ή γραμμή 230 Ακρόπολη-Ζωγράφου.

Loading Map....

Σχετικές Εκδηλώσεις "Πολιτιστική ζωή"

Δεν υπάρχουν εκδηλώσεις σε αυτή την κατηγορία