Ποιοι είμαστε

Μας ρωτάτε τι είναι το «ΛΑΒΑΡΟΝ»

Η απάντηση είναι απλή και μονοσήμαντη!

Το «ΛΑΒΑΡΟΝ» είναι… Εσείς!

Όλοι Εσείς που επιθυμείτε έγκαιρη, έγκυρη κι έγκριτη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον χώρο της Εκκλησίας!

Όλοι Εσείς που επιθυμείτε ειδήσεις κι όχι φήμες, γεγονότα κι όχι σκανδαλοθηρικά και συχνά ανυπόστατα σχόλια!

Όλοι Εσείς οι Ιερείς, Ιεροψάλτες, Θεολόγοι, Καθηγητές και προ πάντων Ορθόδοξοι Χριστιανοί που επιθυμείτε ένα βήμα ελεύθερο να καταθέσετε τις απόψεις, τους προβληματισμούς και κυρίως το έργο που αθόρυβα επιτελείτε ο καθένας από Εσάς ξεχωριστά στον Αμπελώνα του Κυρίου για την δόξα Του !

Αυτό που ως σπερματική ιδέα οραματίστηκαν οι δημιουργοί του «ΛΑΒΑΡΟΝ» δημιουργήθηκε για Εσάς, προκειμένου να καλύψει  το κενό που Εσείς μας είχατε επισημάνει ότι υπήρχε στην Εκκλησιαστική και πρωτίστως Λειτουργική Σας ενημέρωση!

Το «ΛΑΒΑΡΟΝ» εκ των πραγμάτων υπερβαίνει τον ορισμό ενός Ορθόδοξου Εκκλησιαστικού Ειδησεογραφικού Πρακτορείου και αποτελεί πλέον Πύλη Εκκλησιαστικής Ενημέρωσης για την Λειτουργική Ζωή της κάθε Ενορίας από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών έως την εσχατιά της Ελλάδος και της Κύπρου, των Παλαιφάτων Πατριαρχείων, του Αγίου Όρους, αλλά και όπου υπάρχει Ελληνική Ομογένεια και Ορθοδοξία.

Σύγχρονο αλλά και παραδοσιακό, σοβαρό και υπεύθυνο αλλά όχι σοβαροφανές, μαχητικό αλλά όχι ακραίο και φανατικό, πιστό στις αρχές της έγκαιρης και έγκριτης ενημέρωσης μακριά από οιαδήποτε σκανδαλοθηρία ή δημοσιογραφική ασυδοσία.

Πάντοτε απαρασάλευτο στα ελληνορθόδοξα θέσμια, το «ΛΑΒΑΡΟΝ» θα είναι λάβρο στους πολέμιους της Ορθοδοξίας και του Γένους εκ των έξω και εκ των έσω, χωρίς επιτηδευμένες αβρότητες ή άλλες σκοπιμότητες ευελπιστώντας να αποτελέσει την άλλη φωνή στο Διαδίκτυο στην Εκκλησιαστική και Λειτουργική και Πολιτιστική σας Ενημέρωση.